Създадоха електрически клонинг на Range Rover в Китай за 2500 долара

autocars 0 коментара май 17, 2024
Създадоха електрически клонинг на Range Rover в Китай за 2500 долара

Компактният електрически пикап Kayu GMF напомня по дизайна си на Range Rover. Автомобилът се предлага във версии с мощност от 4 до 6,8 литра, а запасът му от мощност достига 150 км.

В Китай е създаден достъпен електрически пикап Kayu GMF. Миниатюрният автомобил се продава само за 2500 долара. Това съобщава сайтът Autoevolution.

Достъпният електрически автомобил е разработен от китайската компания Shandong Keyu Special Automobile Manufacturing, която е специализирана в товарни мотоциклети. Дизайнът му е в стила на Range Rover – това се вижда от характерните фарове и радиаторна решетка. Тялото е изработено от пластмаса. Автомобилът обаче е значително по-малък от своя прототип.

Image 4

Kayu GMF размери:

  • дължина – 3700 мм;
  • широчина – 1450 мм;
  • височина – 1650 мм.

Въпреки че моделът е бюджетен, в кабината е инсталиран сензорен екран. Освен това оборудването включва електрически стъкла и серво управление.

Китайският електрически автомобил Kayu GMF се предлага във версии от 4, 5,5 и 6,8 литра. с. Максималната скорост е ограничена до 45 км/ч.

Електрическа кола Kayu GMF, китайска електрическа кола, китайски пикап, китайски пикап

Можете да изберете батерии с капацитет 100 или 200 Ah: пробегът е съответно 100 и 150 км. Колата е с барабанни спирачки и ресорно окачване.

Между другото, такива малки копия на известни автомобили са доста популярни в Китай . Преди това там са създадени клонинги на Porsche Cayenne, Mercedes G-Class и дори Bugatti.

Оставете коментар